marți, 9 mai 2017

Luna Floare a crestinilor sau Luna Wesak a budhistilor...sau Luna Ta Plina

       ca am un cult al Soarelui foarte  profund stiu cei ce ma cunosc.I-am zapacit cu imagini , capturi de peste tot...soare-n sus si soare-n jos! Asta-s io !! Rezonez cu Ms. Shinny de cand ma stiu ,ca-s leu doar.Si mai tomboy ...las feminitatea altor femei. Eu sunt mai razboinica :)
      Ca am impacat  baiatul si fata din mine mai putin stiu.Desii un amic de pe facebook...si anume Liviu a remarcat asta candva...ca ma fascineza, ca ma incita , ca o  urmaresc printre  stele noptile  si diminetile pe racoare...Dap...o iubesc ! Ca pe Soare si pe ea ,Luna.
      Vreau sa las scriere aici , pentru zilele cand toate  minunile astea nu or mai fii pe pamant ...ceva despre Luna Plina  cea Floare din Scorpion.Pe 11 Mai , an de gratie 2017.
      Asta pentru ca surprinzator si deloc intamplator, pe 10 mai in acest an  ,budhisti  sarbatoresc Luna Wesak . De obicei  acest festival se  intampla  cand are loc a patra Luna Plina a calendarului chinezesc. Se celebreaza Calatoria lui Budha ,care cuprinde nașterea lui, nirvana (obținerea iluminării) și parinirvana (ascensiune / moarte). Budiștii Theravadan cred că toate aceste trei evenimente au avut loc în aceeași zi



      Conform traditiei metafizice ,Budha revine in Valea Wesak din Himalaya o data pe an pentru a aduce energie spirituala  si un nou val de lumina trezita care straluceste urmatoarele 12 luni.
In general Budhisti au un cult evoluat al Lunii , ea intrupand in conceptele lor constiinta pura , care controleaza apa de pe Pamant, cea care sustine in viata toate organismele vii.
      In tarile cu religie budhista  zilele de Luna Plina sunt sarbatori legale , pentru a stimula  dezvoltarea personala spirituala , meditatia , In aceste zile laicii se strang pe plaja la lumina Lunii si mediteaza/apreciaza / venereaza apa sau merg la manastirile budhiste , unde se spun povestiri despre viata lui .Budha  .

                                         
                                       

         In esenta Luna Plina creaza conexiunea cu apele Pamantului , in special oceanele  , ca mai apoi sa disimuleze in intoarcerea spre Oceanul Interior al apei continut de corpul uman. Nu intamplator si omul de stinta Emoto Masaru , dupa un studiu de peste 20 de ani , a demontrat ca apa are viata , memorie si capacitatea de a comunica.
Apa , in special in aceste zile , este folosita ca tamaduitoare, vindecatoare.Induce claritate , reflexie  si reflectie ,trezire , disiparea rezistentei tensiunii emotionale si mentale.
        Daca  folosim  apa ca si tamaduire in noaptea de 11 mai, energiile negative cumulate in cele 12 luni anterioare sunt anulate. Putem concluziona, planifica / seta urmatorul an .Fiecare Luna Plina a anului are alta semnificatie .Aceasta este Luna Floare  a primaverii , inceputurilor  frumoase cu iz de naturalete , crud si naiv , nevinovat , curat.
        Energia Lunii Pline functioneaza 2 zile inainte si 2 dupa.Avem senzatia de dilatare , marire  sau amplificare a emotiilor.
Ideea de magie la Luna Plina este o aberatie. Nu exista magie!! Exista ritualuri pe care le putem  face cu totii , pentru a folosii  in scop personal aceasta energie gratuita , daruita de Luna
      Aveti nevoie numai de un covoras si cateva obiecte simbolice prin care sa purificati aerul din preajma.Gen salvie , betisoare parfumate , mir sau tamaie .Arderea in sine este un mod de purificare materiala. Stati cu picioarele incrucisate pe covoras  si centrativa pe respiratii profunde dupa care priviti Luna  adanc si profund.Focalizati-o  si pierdeti va in ea.Cand simtiti ca sunteti centrat pe Luna verbalizati  dorinta. Gen :  "Pe aceasta Luna Plina , eliberez tot ce nu ma mai serveste "sau " Eliberez tot ceea ce este negativ in corpul si viata mea  si primesc energia Lunii cea Plina !Acestea sunt de fapt mantre personale , pe care repetandu-le  catre Luna , le imprimati in  corpul vostru energetic si  stimulati curatatea si binecuvantarea Lunii. Lungiti-va apoi pe Pamant pentru a elibera energiile  care nu-si mai gasesc  servitudinea in corpul vostru. Tocmai ati avut o comunicare cu Luna si ca atare aratati-va recunostinta  si trimiteti Universului toate aceste multumiri.
      Deja sunteti prieteni pe viata cu Luna !
      Nu pot sa tratez  faza de Luna Plina izolat , fara a nu  analiza si segmentul astral pe care se produce. Adica Scorpionul !! Sa nu uitam ca lamela de tarot corespunzatoare  Scorpionului este Moartea.

                                           

Si ca ,  Scorpionul ca si casa zodiacala ocupa casa a 8 a , a mortii si a vietii, a renasterii dupa moarte. Cum vedeti este o " coincidenta" prea mare ....aceasta Luna Plina a eliberarii celor trecute si nefolositoare ,A renasterii....in Scorpion " cu moartea pe moarte calcand"  si lamela 13 Tarort...cel ce calca ,calare pe calul alb ( puritate/purificare ingereasca / divina) tot ce este vechi , degradat , inutil , uzat , deteliorat. Toate astea in anul 2017 , numerologic vorbind  cu amprenta 10 , adica 1+0 =1.
Anul inceputurilor , initierilor si initiatilor , pionierilor spirituali .
Eliberati-va si incepeti sa traiti !
Cu moartea pe moarte calcand!
Cu viata prin viata daruind ! 


Va imbratisez infinit  liluff@vaiubesc.com



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu