miercuri, 7 octombrie 2015

ADN ul sufletului meu .

       Una din satisfactiile mele , atunci cand fac astrograme , este sa "plictisesc " omul cu detalii si explicatii .Sa ii explic de ce da norocul sau necazul peste el , punctual si "tehnicamente" vorbind.
Stiu....vorbesc o limba straina unora. Nu-i bai ! Ca daca nu o auzi niciodata , nu ai sa o recunosti niciodata. Si memoria auditiva sau vizuala functioneaza. Mai ales daca e in interesul tau....
   In prima faza e complicat si inutil, pentru ca habar nu ai ce bajmajesc eu acolo....nush ce planeta in unghi drept , careu, cu orb de ...maka maka. Taci ,  te gandesti probabil ca ma supar.Nahhh chiar deloc.
Ma bucur cand oamenii intreaba. Cand maka maka al meu devine ca un ciocanit in usa mentalului tau. Si devii interesat sa sti  care e logica evenimentelor din viata ta.
    Pentru ca fiecare dintre noi avem o istorie. Nu un trecut....o istorie!
Un lant intreg de intrupari si experiente  spirituale.Unele traite in universuri si realitati paralele. Caci  timpul cel inventat de pamanteni , nu isi are masura acolo in spatiul necuprins. Acolo  realitatile si universurile se  suprapun , se intrepatrund si se amesteca intr-un mare fel. 
    Chiar ma gandesc uneori , ca o extensie a spiritului meu , traieste , exista undeva in nemarginirea asta .Sub alta forma si traind  o alta experienta. 
Ceea ce ne uneste si ne aduna este iubirea si lumina. Ordinea e la libera alegere. Nu exista de fapt. Ca doua fete ale aceleiasi monede. Lumina este dovada vizuala , sau exterioara a iubirii .     Receptarea luminii  se face de catre  suflet, dar absortia lui este trupeasca. Corpul  distribuie lumina in celule,  care au fost programate de ADN sa o recunoasca si sa o accepte. Dar sufletul poate REFUZA patrunderea ei. 
    Refuzul sufletului de a primii lumina este nisa prin care  fortele intunericului ne transforma in marionete. Cand sufletul omului  este slab , liberul lui arbitru  alege ce e mai comfortabil si usor....intunericul. Low frequency...cauti un post de muzica cu hituri.Si tot ce gasesti este un bizzzziiiit  urat si grosolan. Nu esti conectat la frecventa corecta

                 Daca vrei sa asculti muzica divina ,                                trebuie sa detii iubire si lumina !           
                                                  
       Odata ce intunericul s-a instalat, sufletul refuza intentionat sa capteze lumina.S-a resetat pe intuneric. 
    Asa se impiedica  absortia de catre celule a luminii, care precum intr-un laborator astral , se transforma in iubire. Asa se imbolnaveste sufletul si mai apoi corpul.Asa influentam in mod negativ ADN - ul sufletului, 
    Ce este ADN -ul sufletului ?
Este  o spirala a spiritului tau O biblioteca vie , in care toate cunostintele asimilate in infinitatea existentelor tale , s-au cumulat si aranjat frumos ca niste carti in rafturi. Se transmite  de la o generatie a sufletului la alta.Deci adevarata intrebare este ...ce doresti sa transmiti sufletului tau? Lumina sau intuneric? Iubire sau ura?
    Gandeste -te cum reactionezi tu cand  asculti  o melodie draga tie,  cand vezi o floare frumoasa, un cer senin, o pasare  taind cerul . Corpul launtric se lumineaza, incantarea te invadeaza...simti nevoia sa tragi aer in piept si sa imbratisezi cu sufletul  toata imaginea .Este o forma a iubirii cu care iti hranesti celulele.Nu cumva in secunda  doi ati devenit mai optimisti? Si mai pozitivi? 
Cat de ieftina este fericirea! Si cat de la indemana oricui! Nu trebuie sa faci mai nimic ca sa o ai.Decat sa fi ...sa existi.Si sa observi , pasiv , existenta din jurul tau.
    Ati observat ca atunci cand sufletul devine lumina, sunteti generosi in a oferii celor din jur?Ca lucruri frumoase incep sa ti se intample? Ca oameni care iti fac viata frumoasa apar in calea ta?
Pentru ca simultan v-ati transformat in producator de lumina. Sufletele care aleg intunericul nu sunt capabile sa produca lumina.Nu stiu sa o primeasca si nici sa o ofere.Nu au ce oferii.Iubirea trebuie generata altundeva si trimisa catre ei.
                                                 
    Numai o "abundenta" de lumina si iubire le poate scoate din gheara intunericului.In cercurile iluminatilor  reali ( nu cele ale organizatiilor blamate) se fac astfel de "asalturi" cu lumina , pentru a ridica frecventa energetica a sufletelor pierdute.Este cea mai puternica energie din Univers , pentru ca este mecanismul care a dus la Creatie.
   Totul in existenta este exprimat si conectat prin energia generata de fluxul continuu de lumina-iubire.Emis si primit.
   Pur si simplu , nu exista  inceput si sfarsit , exista numai ESTE si Tot Ceea Ce Este, EU SUNT , Totalitatea. Si tu esti parte din asta.Fiecare suflet are capacitatea de a retine , capta lumina si intunericul.
Este deci , imperios necesar sa trimiti lumina - sau iubire.Nu inseamna ca  esti indiferent la suferinta pe care o produc cei rai, ca ii ierti  pe despotici sau ca  le sprijini rautatile. Inseamna ca ai inteles ca  sunt captivi intr -o lume a intunericului.Nu sunt dusmanii sau opusii luminii.Sunt doar ABSENTA luminii ! Incercati sa priviti si tehnic aceasta  ipoteza. Si daca discursurile religioase  si spirituale nu v-au ajutat , socotiti contabiliceste , pe coloane  ce avem de castigat si mai ales de pierdut.
Jucati-va ! Adevar sau provocare!Lumina sau intuneric ! Ori ei , ori noi! Sa castige lumina zic! In ce echipa vreti sa fiti?
                                     

                                                     

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu